wie wat

U bent op zoek naar dat unieke item waarmee u klanten of medewerkers kan gelukkig maken? En uiteraard had u het liefst op maat gemaakt, in de kleur, stijl en filosofie van uw bedrijf… Of u zoekt een leuke geschenkverpakking voor uw cadeaubonnen, eentje die volledig is uitgewerkt in de looks van uw onderneming? …

Jullie maken graag jullie dochtertje of zoon blij met heel exclusieve bedankjes voor het verjaardagsfeest? Je weet wel, met leuke geschenkjes op naam of met een originele tekst erop…? De geboorte van jullie kindje is iets unieks en uiteraard hoort daar ook heel unieke doopsuiker bij! Daarvoor zijn jullie op zoek naar gepersonaliseerde geschenkjes?

Het kan allemaal dankzij de uitgebreide service van bb collections®, haar verkooppunten en authorised online shops!

hoe

U bent op zoek naar unieke geboortegeschenkjes of een uniek cadeau voor een verjaardag of huwelijk, zoveel mogelijk op naam of gepersonaliseerd met een leuke boodschap, neem contact op met één van de bb collections® verkooppunten in uw buurt of online shops, zij zullen u met veel plezier de gewenste service hiervoor aanbieden.

U kiest voor geschenkjes of gepersonaliseerde stijlvolle verpakking op maat gemaakt van uw bedrijf of winkel - vanaf 1.000 stuks - neem dan rechtstreeks contact met de medewerkers bij Vanhalst, 2 give & enjoy.