Wie? Wat?

Op zoek naar dat ene unieke item waarmee je jouw klanten of medewerkers gelukkig kan maken? En uiteraard het liefst op maat gemaakt, in de kleur, stijl en filosofie van jouw bedrijf… 

Graag jouw dochtertje of zoon blij maken met exclusieve bedankjes voor het verjaardagsfeest? Je weet wel, met leuke geschenkjes op naam of met een originele tekst erop…? Ook de geboorte van jullie kindje vieren, is natuurlijk iets bijzonders. Daar hoort uiteraard heel unieke doopsuiker in een gepersonaliseerd jasje bij! Of gewoon een welgemeende dankjewel zeggen aan een vriend(in) of familielid, in de vorm van een leuk, gepersonaliseerd geschenkje? Wie wil dat nu niet! 

Het kan allemaal! Dankzij de uitgebreide service bij Vanhalst, onder de merknaam 'Objects by Vanhalst' en haar winkelpunten! 

 

Hoe? 

Je bent op zoek naar unieke geboortegeschenkjes, een origineel cadeau voor een verjaardag of huwelijk? Of je wil jouw medewerkers of bezoekers bedanken met een exclusief item? En dit zoveel mogelijk op naam of gepersonaliseerd met een leuke boodschap? Neem dan zeker contact op met één van de Objects® verkooppunten in uw buurt of online shops, zij zullen u met veel plezier de gewenste service hiervoor aanbieden.

Kies een passend geschenkje uit ons assortiment en zorg voor een persoonlijke touch met een fijne boodschap of jouw logo. Volledig op maat gemaakt van jouw bedrijf of winkel - neem dan gerust rechtstreeks contact op met het team bij Vanhalst, 2 give & enjoy.